Blogpost pakket

Laat Google je op de automatische piloot potentiële klanten aandragen met slimme blogposts.

Ik help organisaties die zelf niet te veel tijd willen besteden aan (online) marketing. Hoe? Door blogposts te schrijven over onderwerpen die te maken hebben met jouw product of dienstverlening, waar jouw ideale klant op zoekt. Die artikelen worden door Google opgepikt en komen tevoorschijn zodra jouw ideale klant zo’n zoekterm intikt.

Het resultaat: potentiële klanten die op de automatische piloot naar je website blijven komen . Want als goede teksten eenmaal goed staan, doet Google de rest. 

Het blogpost pakket bestaat uit:

Stap 1: Onderzoek & onderwerpen bepalen
Om de beste blogpost onderwerpen te bepalen duik in zoekwoordanalyses (waar zoekt jouw ideale klant op?) en combineer dat met jouw input en een vleugje gezond verstand.

Stap 2: Teksten schrijven & plaatsen
Nadat ik de onderwerpen ga ik de blogposts schrijven. Om vertrouwen te wekken bij jouw ideale klant, zit elke blogpost bomvol waardevolle informatie. Daarvoor heb ik input van je nodig, die je me (in steekwoorden) kunt sturen via mail – zolang het maar concreet en duidelijk is. Na het schrijven plaats ik de blogposts op je website, inclusief relevante afbeelding(en) en zoekmachineoptimalisatie.

Stap 3: 6 maanden lang monitoren & aanpassen
Na het plaatsen van de blogpost duik ik af en toe in je Google Analytics account duiken om te checken hoe de blogposts het doen en of ik nog iets bij moet schaven. Daar heb jij verder geen last van. Na 6 maanden maken we een afspraak om de resultaten te bespreken. Ben je niet tevreden? Dan ontvang je je geld terug.

Prijs: € 4900 ex. BTW

Dit is inclusief:

  • Bepalen van blogpost onderwerpen aan de hand van klantdata
  • Schrijven van 8 diepgaande blogposts van elk minimaal 900 woorden
  • Publiceren van de blogposts op je website
  • Toevoegen van 1 relevante afbeelding per blogpost
  • Optimaliseren voor zoekmachines (SEO)
  • 6 maanden lang monitoren & aanpassen waar nodig
  • Niet goed, geld teruggarantie (!)


Niet goed, geld teruggarantie…

Omdat ik (a) er zo zeker van ben dat dit werkt en (b) ben pas tevreden als jij dat ook bent, plannen we 6 maanden nadat ik de laatste blogpost online heb gezet een afspraak in om de resultaten te bespreken. Ben je niet tevreden?  Dan ontvang je het volledige aankoopbedrag terug.

… op één voorwaarde:

Om dit pakket op deze manier te kunnen aanbieden heb ik één belangrijke voorwaarde: je levert een product of dienst waar ik zelf ook enthousiast van word. Dat maakt het namelijk een stuk gemakkelijker om goede teksten te schrijven en tot de beste resultaten te komen.

(Hint: ik heb een zwak voor alles wat te maken heeft met duurzaamheid, slimme technologie, de natuur, lekker eten, goede wijn en (Bernersennen)honden.)

Benieuwd of we een goede match zijn?

Stuur me een e-mail waarin je kort uitlegt wat je doet met je bedrijf. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je andere vragen? Je mag me altijd mailen op hoi@decontentshop.com.